Doe mee met onze at home retreat.

2 mei 2022 en bepaal jouw tijd

5 workshops, dus iedere dag van de week een heerlijk moment voor jezelf vol positieve energie.

In ons drukke leven zijn wij vrouwen vaak bezig met anderen. Maar wanneer neem jij eens een moment echt voor JOU?

Gun jezelf 5 dagen lang iedere dag een moment vol positieve energie.

5 workshops voor de prijs van 1:  57 euro.

at home retreat

Time2Connect

Time2Connect is een groep van enthousiaste vrouwelijke ondernemers met zeer uiteenlopende vakgebieden, van coaching vanuit diverse invalshoeken, creativiteit, tot grafisch design of ondernemers assistentie. Wij komen regelmatig bij elkaar om kennis uit te wisselen en elkaar te ondersteunen. Op deze manier kunnen we een breed scala van diensten aanbieden. Time2Connect zit in Gelderland met als centrale kern Harderwijk.

at home retreat

Dit zijn de ondernemers die jullie kennis zullen laten maken met hun vakgebieden.

Debby Engels

Hoi,

Ik ben Debby Engels en ik heb een coachingspraktijk die werkt vanuit de Chinese 5 elementen. Ik werk o.a. met Nine Star Ki, Feng Shui, systeemwerk en hypnotherapie. Dit alles kan ik in zetten om jou in verbinding te brengen met jezelf. Want we hebben allemaal onze beperkende overtuigingen en daar hebben we vaak serieus last van. En dat hoeft niet…..

Daarnaast werk ik voor Een kijkje in jezelf omdat iedereen de moeite zou moeten nemen om een kijkje in jezelf te nemen.

Esther Foppen

Wie ben ik, Esther Foppen?
Een vrouw vol tegenstrijdigheden!
Klein in lengte, groot in al mijn glorie.
Nuchter en magisch tegelijk.
Ik word blij van kleur (en ik ga je rode sokken laten dragen, echt waar!), tekenen en ik inspireer mensen graag.

Ik lijk heel lief, en dat ben ik ook, maar ik leg wél de vinger op de zere plek!

Je komt bij mij niet om in stand te houden wat je niet meer wilt, je komt voor heling en verbetering.

Anna Anema

Mijn naam is Anna van der Wal-Annema en als biografisch coach en counselor laat ik je de vrijheid ervaren om het leven zo in te richten dat het past bij wie jij bent. Zonder belemmeringen van je verleden en vrij om vanaf nu op speelse ontdekking uit te gaan. Hierbij maak ik gebruik van het levensverhaal. Ervaar deze week wat jouw levensverhaal voor jou kan beteken.

Nathalie Roelofsen

Op zeer jonge leeftijd kon ik al merken dat ik graag mooie dingen maakte met mijn handen. Nu heb ik een atelier genaamd Vilting Fingers en kun je bij mij aan de slag om zelf te leren vilten.
Ik hou van kleur en laat dat graag zien. De hoeden en shawls 
die ik maak hebben allemaal iets aparts. Ook de modellen zijn anders en door mijzelf ontworpen. Aan hoe ik werk kun je zien dat ik een vrolijk persoon ben die houdt van het leven.
Naast dit werk maak ik ook hemelwieg, ontwikkeld voor kindjes die tijdens de zwangerschap overlijden. En is het mogelijk om via creatieve therapie een tastbare herinnering te maken, vertel je verhaal in vilt.
Mijn naam is Nathalie Roelofsen

Trea Pluister

Mijn naam is Trea Pluister-van Til. Mijn coachpraktijk in Harderwijk is ontstaan uit mijn wens om mijn eigen ervaringen te gebruiken om anderen te helpen. Ik gun iedereen een eenvoudiger leven.
Ik heb in 2017 het Post-HBO diploma transformationele zijnscoach behaald. Tijdens die opleiding heb ik zelf het hele transformatie proces doorgemaakt in de zoektocht naar mijn ware ik. Deze opleiding (Zin.nu) biedt mij nu de mogelijkheid mensen te begeleiden in hun transformatieproces.

De krachtige methodieken uit verschillende windstreken blijkt heel goed samen te gaan met de nuchtere kijk op het leven die past bij de oer-Hollandse cultuur. Dat is de basis van waaruit ik coaching bied.