Feng Shui, je huis als bron van energie.

Feng Shui heeft betrekking op de energie in je huis. Ofwel: is alles wel zo optimaal (energetisch) mogelijk ingericht?

Je huis is een afspiegeling van de personen die er in wonen. Door de plattegrond op de Ba Gua te leggen krijg je een kijkje in je huis.

De analyse geeft een kijkje in jouw leven.
Een feng shui analyse legt feilloos de problematiek van een huis en diens bewoners bloot. Het bevestigt vaak welke elementen niet of onvoldoende worden geleefd.

Een simpel voorbeeld: een slaapkamer heeft een metaal functie (rust, veel yin).  In een vuurgebied (activiteit, veel yang) zorgt dat niet bepaald voor lekker ontspannen rusten. Want metaal en vuur gaan niet lekker samen. Dus kun je dit vaak met simpele handgrepen oplossen. Je kunt hierbij denken aan het toevoegen van het verbindende element en dat is in dit geval aarde. Nu hoef je niet meteen aan een knalgele muur te denken maar een taupe-kleurige muur is een goed alternatief.

 Herken je dat je plekken in huis hebt waar je graag bent en ruimtes waar je minder graag vertoeft? Ofwel: Hoe voelt jouw huis voor jou en wat zegt dat?

Wil je er meer van weten? Dan kun je kiezen voor een persoonlijke analyse. Of je kunt gezellig met een aantal vrienden of vriendinnen aan de slag gaan met je eigen plattegrond.

 

 

 

 

 

 Feng Shui joke:

 

Don’t put your bed in front of the door, because you won’t get in! smile

Wachtend op een monteur en dan verrast worden met een prachtig boeket van een dankbare cliënt. Wat ongelooflijk lief en wat fijn dat
iemand zo blij is met haar Feng shui analyse. En dat is nu het heerlijke aan dit werk. Love iT ❤️

 

20 oktober 2018

Debby Engels-van Eijck

Pr. Margrietstraat 37

8071 LK  NUNSPEET

Tel. 06-17682213

info@chinergie.nl

– Nine Star Ki astrologie

– Feng Shui advies

– Workshops

– Hypnotherapie

– Systeemwerk