Wie ben ik?

 

Ik ben Debby Engels.  Al jaren woonachtig in Nunspeet, getrouwd, we hebben 2 inmiddels volwassen zonen en een hond. Het is mijn overtuiging dat iedereen een missie, hoe klein of groot ook, heeft in dit leven. Ik hou ervan om anderen gelukkig te zien en als ik daar op mijn eigen, bescheiden, wijze aan kan bijdragen dan word ik daar, op mijn beurt, ook weer blij van. Ik geloof er dan ook in dat het leven je bepaalde kansen biedt en soms ook beproevingen. Het is een proces van groei.

Een flink aantal jaar was ik betrokken bij de organisatie van de Levenskunst Beurs. https://www.levenskunstbeurs.nl/

Daar boden wij een platform voor ondernemers op het gebied van persoonlijke groei, levensgenieten en spiritualiteit. Zo heb ik veel mooie mensen ontmoet en velen hebben mij een stap op weg geholpen. Ik heb diverse workshops gevolgd en zo werd voor mij duidelijk dat de meesten van ons, net als ik, toch op zoek zijn naar meer CHI.
CHI staat voor levensenergie en de Chinese filosofie werkt vanuit het idee dat we onze CHI moeten voeden.

Typisch Debby

Ik af en toe gek van mezelf wordt omdat ik zo graag de controle over alles wil houden. Maar controle is een illusie en ondanks dat ik dat weet ik het toch niet loslaat. Grrrrrr

Ik vaak heb gedacht dat het veel cooler zou zijn om één ding echt heel goed te kunnen in plaats van heel veel dingen aardig kunnen. Inmiddels ben ik toch wel blij dat ik veel dingen best redelijk doe.

Ik ervan hou om mezelf dingen aan te leren en dan kan ik me er echt in vastbijten als een pitbull. Ik geef niet snel op. Valkuil dat ik ook wel eens te lang in dingen blijf bijten. Tja.

Ik nooit een hond wilde en overgehaald moest worden en dat Sam (inmiddels niet meer onder ons) en Sjaak de grootste schatten zijn die we maar konden wensen. Wat een liefde voor hen.

Ik niet van fietsen hou maar nu met de e-bike het toch wel erg leuk vindt om de omgeving te verkennen.

Mijn man en ik heel graag, ja echt heel graag, formule 1 kijken en al lang voordat Max meereed en dat wij zelfs de wekker ervoor zetten.

Ik een echte regelneef ben en dat niet iedereen daar altijd even van gecharmeerd is. Sorry guys.

 

 

 

Happiness is an inside job!

William Arthur Ward

Debby Engels-van Eijck

Pr. Margrietstraat 37

8071 LK  NUNSPEET

Tel. 06-17682213

info@chinergie.nl

– Nine Star Ki astrologie

– Feng Shui advies

– Workshops

– Hypnotherapie

– Systeemwerk