Welkom

 

Ik ben Debby Engels.  Al jaren woonachtig in Nunspeet, getrouwd, we hebben 2 inmiddels volwassen zonen en een hond. Het is mijn overtuiging dat iedereen een missie, hoe klein of groot ook, heeft in dit leven. Ik hou ervan om anderen gelukkig te zien en als ik daar op mijn eigen, bescheiden, wijze aan kan bijdragen dan word ik daar, op mijn beurt, ook weer blij van. Ik geloof er dan ook in dat het leven je bepaalde kansen biedt en soms ook beproevingen. Het is een proces van groei.

Een flink aantal jaar was ik betrokken bij de organisatie van de Levenskunst Beurs. https://www.levenskunstbeurs.nl/

Daar boden wij een platform voor ondernemers op het gebied van persoonlijke groei, levensgenieten en spiritualiteit. Zo heb ik veel mooie mensen ontmoet en velen hebben mij een stap op weg geholpen. Ik heb diverse workshops gevolgd en zo werd voor mij duidelijk dat de meesten van ons, net als ik, toch op zoek zijn naar meer CHI.
CHI staat voor levensenergie en de Chinese filosofie werkt vanuit het idee dat we onze CHI moeten voeden.

 

Persoonlijke groei

 

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij een opleiding voor vitaliteit en lifestyle volgens de 5 elementen. Deze opleiding was een traject van persoonlijke groei maar omdat de basis zo eenvoudig is en je mensen heel snel inzicht kunt geven, had ik toch het idee dat ik hier meer mensen kennis mee moest laten maken. Ik vind het fijn om mensen te helpen en deze opleiding gaf mij hiervoor het juiste gereedschap.

Zo heb ik ook opleidingen gevolgd inzake hypnotherapie, regressie en transformationele therapie.   Een mooie combinatie met de vijf elementen om mensen te helpen met het aangaan van hun angsten, verkeerde gewoontes en het versterken van hun vertrouwen in hun eigen talenten.

Zo is CHINERGIE geboren. Met de CHInese filosofie werk je aan het verbeteren van je CHI en door de vijf elementen o.a. met hypnotherapie te combineren ontstaat er syNERGIE en ligt eNERGIE binnen handbereik.

 

Happiness is an inside job!

William Arthur Ward

Debby Engels-van Eijck

Pr. Margrietstraat 37

8071 LK  NUNSPEET

Tel. 06-17682213

info@chinergie.nl

– Nine Star Ki astrologie

– Feng Shui advies

– Workshops

– Hypnotherapie

– Systeemwerk