Feng Shui, je huis als bron van energie.

Waarom Feng Shui?

Herken je het dat je plekken in huis hebt waar je graag bent en ruimtes waar je minder graag vertoeft? Ofwel: Hoe voelt jouw huis voor jou en wat zegt dat? Bij Feng Shui hou je altijd rekening met de elementenreeks van de bewoner(s) en ga je aan de slag om dat meer met elkaar in balans te brengen.

Feng Shui in je huis dus dat wil zeggen dat je je huis kunt optimaliseren zodat het energie levert aan de bewoners.

Je huis is immers een afspiegeling van die bewoners en door de plattegrond op de Ba Gua te leggen krijg je een kijkje in je huis en dat geeft informatie over de thema’s van de bewoners.

De analyse geeft een kijkje in jouw leven want een analyse legt feilloos de problematiek van een huis en diens bewoners bloot. Het bevestigt vaak welke elementen niet of onvoldoende worden geleefd.

Voorbeeld slechte Feng Shui:

Een simpel voorbeeld is een slaapkamer want die heeft een metaal functie (rust, veel yin).  Wanneer deze slaapkamer zich bevindt in een vuurgebied (activiteit, veel yang) zorgt dat niet bepaald voor lekker ontspannen rusten omdat metaal en vuur niet ontspannen samen gaan. Dus kun je dit vaak met simpele handgrepen oplossen en hierbij kun je dan denken aan het toevoegen van het verbindende element en dat is in dit geval aarde. Nu hoef je niet meteen aan een knalgele muur te denken maar een taupe-kleurige muur is een goed alternatief en zal de energie ombuigen naar een meer yin gevoel.

Wil je er meer van weten dan kun je kiezen voor een persoonlijke analyse  van jouw huis maar je kunt natuurlijk ook gezellig met een aantal vrienden of vriendinnen aan de slag gaan met je eigen plattegrond tijdens een workshop.

Feng Shui werkt net als acupunctuur maar dan voor je huis want het legt de vinger snel op de zere plek.

 

 

 

 Feng Shui joke:

 

Don’t put your bed

in front of the door,

because you won’t

get in! smile

Wachtend op een monteur en dan verrast worden met een prachtig boeket van een dankbare cliënt. Wat ongelooflijk lief en wat fijn dat
iemand zo blij is met haar Feng shui analyse. En dat is nu het heerlijke aan dit werk. Love iT ❤️

 

20 oktober 2018

Debby Engels-van Eijck

Pr. Margrietstraat 37

8071 LK  NUNSPEET

Tel. 06-17682213

info@chinergie.nl

– Nine Star Ki astrologie

– Feng Shui advies

– Workshops

– Hypnotherapie

– Systeemwerk