Feng Shui workshop: je huis als bron van energie:

Je huis is een afspiegeling van de personen die er in wonen. Feng Shui heeft betrekking op de energie in je huis.
Door je eigen plattegrond te bestuderen volgens de richtlijnen van Feng Shui krijg je een kijkje in je huis maar ook in je leven.

Is alles zo optimaal (energetisch) mogelijk ingericht? Worden alle levensaspecten voldoende geleefd?

Je kunt Feng Shui zien als de acupunctuur van je huis. Door het op de juiste manier toe te passen, gaat de energie in je huis en dus ook in jezelf beter stromen.

Herken je dat je plekken in huis hebt waar je graag bent en ook ruimtes waar je minder graag vertoeft? Ofwel: hoe voelt jouw huis voor jou (en de andere bewoners) en wat zegt dat?

Dat is waarmee ik graag met jullie aan de slag zou willen gaan? In een groepje van 4-6 personen leer je de algemene richtlijnen en ga je aan de slag met je eigen plattegrond.

Aan het eind van de workshop heb je inzicht in de energieflow van je huis en kun je daarna aan de slag met de verbeterpunten.

Je zult merken dat je je energie in je huis voor jou kunt laten werken. Hoe heerlijk is dat! Kosten: € 45.

Basisworkshop Nine Star Ki:

In deze basisworkshop leer je in een kleine groep alle elementen kennen en leer je ook hoe je je basis element leert berekenen. Hierdoor kun je anderen in je omgeving (privé/werk) ook uitrekenen en dat geeft je veel inzicht in een ander. Ik weet zeker dat het je helpt om anderen daardoor beter te begrijpen. Kosten: € 45.

Vervolgworkshop Nine Star Ki:

In deze vervolgworkshop leer je je overige elementen kennen en hoe ze zich tot elkaar verhouden. Je leert uitrekenen hoe je dat zelf kunt doen (dus een gehele reeks). Op deze manier krijg je nog een duidelijker beeld van iedere relatie die je met een ander kunt hebben. Kosten:  € 45.

 

Tell me and I will forget. Teach me and I will remember. Involve me and I learn.

Benjamin Franklin

Debby Engels-van Eijck

Pr. Margrietstraat 37

8071 LK  NUNSPEET

Tel. 06-17682213

info@chinergie.nl

– Nine Star Ki astrologie

– Feng Shui advies

– Workshops

– Hypnotherapie

– Systeemwerk