Ook jij hebt een eigen Nine Star Ki reeks!

 

We zijn in het Westen wel bekend met de gebruikelijke horoscopen.  Velen weten ook wel iets af van de Chinese jaar astrologie. Ieder jaar staat een bepaald dier centraal. Zo hebben we bijvoorbeeld het jaar van de Tijger, Haan, Paard etc.

Nine Star Ki is een andere, zeer diepgaande theorie waarbij alles op elkaar in haakt.

Je persoonlijke getallen komen o.a. terug in je karakter, in je huis en in je voeding maar de 5 elementen vind je ook terug in de jaren, de seizoenen, de maanden en zelfs in de dagen.

Op basis van je geboortedatum bereken ik jouw persoonlijke reeks van elementen.

Zo kom je bij jouw kernkwaliteiten en ook bij de kwaliteiten die nog verder ontwikkeld kunnen worden. Hierdoor krijg je eenvoudig inzicht in je eigen ik maar desgewenst krijg je ook inzicht in een ander zoals bijvoorbeeld een partner, een kind een collega of wie dan ook.

Kennis van je eigen elementen zorgt ervoor dat je je eigen talenten leert waarderen en je kunt groeien daar waar je talenten wat minder ontwikkeld zijn. Zo ga je jezelf maar ook een ander beter begrijpen. Uiteindelijk zul je met deze kennis vaak gemakkelijker elkaars goede en minder goede kwaliteiten leren accepteren en dit zorgt weer voor meer harmonie en energie.

Zou je graag inzicht willen hebben in je kernkwaliteiten? Wil je aan de slag gaan met kwaliteiten die je bij een ander zo waardeert en zelf ontbeert? Neem dan contact op en dan gaan we samen aan de slag.

Van Debby een 5 elementen analyse gehad. Het heeft mij mooie inzichten gegeven van hoe ik in het leven sta en hoe mensen op elkaar reageren door de elementen die ieder in zich heeft. Ze geeft duidelijk en prettig weer waarom dingen kunnen zijn, zoals ze zijn.

 

Natasha

Nine Star ki berekeningen geven verbazend goed weer hoe je als mens in elkaar zit en waar je tegen aan loopt. Wel apart hoe iemand die je eigenlijk niet kent zoveel over jouw eigenschappen kan vertellen. Inzichten in je eigen keuzes en ontwikkelingen worden ook steeds duidelijker.
Het “puzzeltje “ begint in elkaar te vallen…..
Nu nog enkele uitdagingen aangaan 😊
Paul

Debby Engels-van Eijck

Pr. Margrietstraat 37

8071 LK  NUNSPEET

Tel. 06-17682213

info@chinergie.nl

– Nine Star Ki astrologie

– Feng Shui advies

– Workshops

– Hypnotherapie

– Systeemwerk