Ook jij hebt een eigen Nine Star Ki elementenreeks!

 

We zijn in het Westen wel bekend met de gebruikelijke horoscopen.  Velen weten ook wel iets af van de Chinese jaar astrologie. Ieder jaar staat een bepaald dier centraal. Zo hebben we bijvoorbeeld het jaar van de Tijger, Haan, Paard etc.

Nine Star Ki astrologie is een andere, zeer diepgaande vorm van astrologie waarbij alles op elkaar in haakt.

Je persoonlijke getallen van jouw eigen elementenreeks komen o.a. terug in je karakter, in je huis en in je voeding maar de 5 elementen vind je ook terug in de jaren, de seizoenen, de maanden en zelfs in de dagen.

Op basis van je geboortedatum bereken ik jouw persoonlijke elementenreeks.

Zo kom je bij jouw kernkwaliteiten, je talenten en ook bij de kwaliteiten die nog verder ontwikkeld kunnen worden, je groeimogelijkheden. Hierdoor krijg je eenvoudig inzicht in je eigen ik maar desgewenst krijg je ook inzicht in relaties met een ander zoals bijvoorbeeld een partner, een kind een collega of wie dan ook.

Kennis van je eigen elementen zorgt ervoor dat je je eigen talenten leert waarderen en je kunt groeien daar waar je talenten wat minder ontwikkeld zijn. Zo ga je jezelf maar ook een ander beter begrijpen. Uiteindelijk zal je met deze kennis vaak gemakkelijker elkaars goede en minder goede kwaliteiten leren accepteren en dit zorgt weer voor meer harmonie en energie.

Hoe fijn is het om bijvoorbeeld als moeder, te weten wat de elementenreeks van je kind is en inzicht te hebben in diens talenten en groeimogelijkheden en daar bij de opvoeding rekening mee te kunnen houden. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je je kind ook echt in zijn/haar element laat opgroeien, dat kind al zijn/haar talenten beter benut en dat kan ervoor zorgen dat het kind uitgroeit tot een prachtige volwassene die zijn/haar pad makkelijker kan volgen.

Zou je graag inzicht willen hebben in jouw talenten? Wil je aan de slag gaan met talenten die je bij een ander zo waardeert en zelf ontbeert? Neem dan contact op en dan gaan we samen aan de slag. 

Of schrijf je in voor de pilot van de basis cursus Nine Star Ki. Deze cursus geef ik samen met Carol van Eijck van Carolann.nl. 

Van Debby een 5 elementen analyse gehad. Het heeft mij mooie inzichten gegeven van hoe ik in het leven sta en hoe mensen op elkaar reageren door de elementen die ieder in zich heeft. Ze geeft duidelijk en prettig weer waarom dingen kunnen zijn, zoals ze zijn.

 

Natasha

Nine Star ki berekeningen geven verbazend goed weer hoe je als mens in elkaar zit en waar je tegen aan loopt. Wel apart hoe iemand die je eigenlijk niet kent zoveel over jouw eigenschappen kan vertellen. Inzichten in je eigen keuzes en ontwikkelingen worden ook steeds duidelijker.
Het “puzzeltje “ begint in elkaar te vallen…..
Nu nog enkele uitdagingen aangaan ?
Paul

Debby Engels-van Eijck

Pr. Margrietstraat 37

8071 LK  NUNSPEET

Tel. 06-17682213

in**@ch*******.nl

– Nine Star Ki astrologie

– Feng Shui advies

– Workshops

– Hypnotherapie

– Systeemwerk