Hypnotherapie biedt ruimte voor transformatie.

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een therapievorm waarbij je, via directe hypnose, aan de slag gaat met de vastgezette patronen, beperkende overtuigingen, die je in de loop van je leven hebt ontwikkeld en waar je vanaf wilt omdat ze je belemmeren.

Je kunt het vergelijken met het her-programmeren van je harde schijf. Ongewild zijn er op die harde schijf angsten of gewoontes gekomen die je niet langer nodig hebt. Echter, je komt er vaak niet zomaar vanaf, omdat we dat met ons bewuste brein beslissen maar in de regel doen we meer dan 90% van onze dagelijkse dingen met ons onderbewuste. Je kunt hierbij denken aan stoppen met roken, nagelbijten of het aanpakken van je suikerbehoefte. Maar ook angsten voor bijvoorbeeld onweer of spreken in het openbaar.

Ik zet hypnotherapie, maar vooral transformationele regressie,  in om er achter te komen waarom iets je overkomt! Waarom kun je jezelf niet beheersen met betrekking tot voeding, roken of iets anders waar je last van hebt. Vaak komen er dingen naar boven die je er zelf niet mee zou associëren. Het kan net die ontbrekende schakel zijn die je kan helpen. Zie je onderbewuste brein maar als een grote bibliotheek waar al jouw herinneringen in zijn opgeslagen. Vaak zit er een combinatie van triggers vast aan een probleem.

Voorbeeld: stel je bent bang voor spinnen maar je hebt geen idee hoe dat is ontstaan. Misschien heeft iemand in je omgeving een keer een spin doodgemaakt toen jij er nog niet bang van was. Boem, trauma geboren. Alleen dat specifieke moment kun jij je niet meer herinneren. Vaak kunnen we door middel van hypnotherapie (regressie) deze triggers naar boven halen.

Wat denkt men vaak over hypnotherapie?

Mensen hebben vaak een vreemd beeld bij hypnotherapie. Vaak vanwege de beelden van hypnoseshows waarbij je de controle kwijt bent en wellicht kunt gaan staan kakelen als een kip.

Echter, bij hypnotherapie kun je nooit iets tegen je wil doen. Je hoort alles en jij houdt dus altijd de controle.  Zonder dat je er erg in hebt gehad, ben je al vaker onder hypnose geweest dan je wellicht denkt. Wanneer je bijvoorbeeld helemaal op gaat in een goed boek, is dat al een vorm van trance.

Dus, wat houd je nog tegen om een vrijer leven te kunnen leiden?  Hypnotherapie is hier een zeer ontspannen manier voor. En hoe fijn is het om die lastige overtuigingen los te laten waardoor ze je niet langer hinderen en je ze kunt transformeren.

Nine Star Ki en Hypnotherapie.

Jouw Nine Star Ki elementenreeks zal altijd meegenomen worden bij een hypnotherapie sessie omdat het veel inzicht verschaft in iemands karakter, talenten, groeimogelijkheden en patronen.

libelle
Hypnose
Hypnose

Dit is het verhaal van mijn cliënt die twee jaar geleden, zonder dat haar kinderen het wisten, een sessie onderging om van haar angst tegen onweer af te komen. Samen kwamen we erachter wat deze angst had veroorzaakt en zo konden we deze valse overtuiging ombuigen.

No matter how hard the past, you can always begin again.

Buddha

Debby Engels-van Eijck

Pr. Margrietstraat 37

8071 LK  NUNSPEET

Tel. 06-17682213

in**@ch*******.nl

– Nine Star Ki astrologie

– Feng Shui advies

– Workshops

– Hypnotherapie

– Systeemwerk