Hypnotherapie biedt vitaliteit.

Hypnotherapie is een therapievorm waarbij je, via directe hypnose, aan de slag gaat met de vastgezette patronen die je in de loop van je leven hebt ontwikkeld en waar je vanaf wilt omdat ze je belemmeren.

Je kunt het vergelijken met het her-programmeren van je harde schijf. Ongewild zijn er op die harde schijf angsten of gewoontes gekomen die je niet langer nodig hebt. Echter, je komt er vaak niet zomaar vanaf, omdat we dat met ons bewuste brein beslissen maar in de regel doen we meer dan 90% van onze dagelijkse dingen met ons onderbewuste. Je kunt hierbij denken aan stoppen met roken, nagelbijten of het aanpakken van je suikerbehoefte. Maar ook angsten voor bijvoorbeeld onweer of spreken in het openbaar.

Omdat hypnotherapie gebruik maakt van het werken met het onderbewustzijn kun je deze gewoontes veranderen of stoppen. Mensen hebben vaak een vreemd beeld bij hypnotherapie. Vaak vanwege de beelden van hypnoseshows waarbij je de controle kwijt bent en wellicht kunt gaan staan kakelen als een kip.

Echter, bij hypnotherapie kun je nooit iets tegen je wil doen. Je hoort alles en jij houdt dus altijd de controle.  Zonder dat je er erg in hebt gehad, ben je al vaker onder hypnose geweest dan je denkt. Wanneer je bijvoorbeeld helemaal op gaat in een goed boek, is dat al een vorm van trance.

Dus, wat houd je nog tegen om een vrijer leven te kunnen leiden? Hypnotherapie is hier een zeer ontspannen manier voor.

De persoonlijke Nine Star Ki reeks zal altijd meegenomen worden bij een hypnotherapie sessie omdat het veel inzicht verschaft in iemands karakter en patronen.

libelle
Hypnose
Hypnose

No matter how hard the past, you can always begin again.

 

Buddha

Dit is het verhaal van mijn cliënt die twee jaar geleden, zonder dat haar kinderen het wisten, een sessie onderging om van haar angst tegen onweer af te komen. Samen kwamen we erachter wat deze angst had veroorzaakt en zo konden we deze valse overtuiging ombuigen.

Debby Engels-van Eijck

Pr. Margrietstraat 37

8071 LK  NUNSPEET

Tel. 06-17682213

info@chinergie.nl

– Nine Star Ki astrologie

– Feng Shui advies

– Workshops

– Hypnotherapie

– Systeemwerk