Vaak vragen mensen mij of ik door Nine Star Ki en de vijf elementen in de toekomst kan kijken.

Nee, gelukkig niet zou ik bijna zeggen. Wat ik wel kan doen is kijken naar de energie van het jaar en in welke energie jij persoonlijk zit in een bepaald jaar.

Tot 25 januari zitten we nog in het aarde 8 jaar en velen zullen gemerkt hebben dat de energie een stuk rustiger is dan die van het vorige, vuur 9, jaar.

Dit jaar draait het voornamelijk om consistentie en contemplatie. Je overdenkt dat wat er is en of dat nog bij je past of niet. Dat gaat ook verder dan materie. Veel mensen zijn dit jaar enorm aan het opruimen. Zo realiseren ze rust en ruimte. Men is klaar om keuzes te maken. Dient het je nog of mag je er in liefde afscheid van nemen. Zo ook binnen relaties.  

Zo sprak ik een dame die in een lastig parket zit. De liefde van haar leven is helaas niet beschikbaar en toch kunnen ze elkaar niet loslaten. Ze wil graag weten of er iets gaat gebeuren.

Mevrouw komt volgend jaar in het huis van de aarde 5 en dat valt “toevallig” samen met de energie van metaal 7.  De energie in het huis van de 5 is de energie van uitersten. Het kan dus twee kanten op, zou je kunnen zeggen (make or break). Metaal gaat daarbij ook nog over begrenzing. Dus het zou maar zo kunnen dat er een besluit wordt genomen over haar eigen rol in deze lastige relatie. Haar grote liefde komt volgend jaar in het huis van de aarde 2 waar het veelal draait om relaties. De relatie met jezelf en ook die met de ander, of in zijn geval met anderen. Dus ook hierin draait alles om zijn relatie met zijn partner en zijn relatie met zijn vriendin. Voor beiden mogelijk een beslissend jaar zou ik zo zeggen. Afwachten hoe de wind waait in 2020.

 

Relatie